ANGELIQUE DEN OUDEN

Wat heb ik een mooi vak! mensen inzicht laten geven in de werking van het lichaam, het leren gebruiken van het lichaam op een zo gunstig mogelijke manier en daarmee klachten verhelpen.

Ik werk al 23 jaar vol passie als Bedrijfsoefentherapeut in verschillende bedrijven.
Maatwerk is hierbij mijn motto.

Waar kan je nou beter mensen bewust maken van hun manier van werken als op de werkvloer zelf? Ik vind dit dan ook een geweldig onderdeel van mijn vak.

Even lang als ik Bedrijfsoefentherapeut ben werk ik ook in een praktijk in Heiloo (Beweegpunt Heiloo). Hier werk ik samen met 2 fantastisch leuke collega’s in een prachtig pand.

Gaandeweg de jaren kregen wij in Heiloo steeds meer de complexe klachten doorverwezen. Het behandelen van deze klachten past echt bij mij; samen met de cliënt erachter komen waar nu echt de oorzaak van de klacht zit vind ik het mooiste van ons vak. Soms zijn dit hele puzzels; maar hele dankbare puzzels om op te lossen. Sinds ik  de opleiding tot chronisch pijntherapeut heb gevolgd is het behandelen van deze klachten nog effectiever geworden. Prachtig als mensen weer blij de deur uit gaan met veel meer bewustwording, tips en oefeningen.

Om van mijn hobby mijn werk te maken heb ik samen met 2 collega’s Fit4riding opgericht. Met dit team trainen en behandelen wij zowel de ruiters als hun paarden. Het trainen van de ruiters is mijn ding, de paarden worden getraind door een dierenfysiotherapeut.